دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

لیزر کیست مویی

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق یا همان فیشر گفته می شود.

لیزر کیست مویی

۵۳۹ بازديد

برخی از مزایای لیزر کیست مویی به طور کلی عبارت اند از هزینه های کمتر، بدون دوره نقاهت طولانی، بدون درد و خونریزی، بدون ایجاد برشهای جراحی بزرگ و در نهایت نتیجه خوب و مثبت برای بیمار می باشد.

تفاوت هزینه عمل سرپایی کیست مویی در کلینیک با جراحی در بیمارستان

درمان کیست مویی با لیزر و جراحی سنتی دو روش درمانی کاملا متفاوت از یکدیگر هستند. در نتیجه طبیعی است که هزینه ای که بیمار باید بپردازد نیز متفاوت است. اگر بخواهیم هزینه این دو را دقیق تر بررسی کنیم، لازم به ذکر است که جراحی سنتی به روش باز یا بسته در بیمارستان انجام شده و نیاز به بستری دارد در نتیجه هزینه های جانبی آن بالاتر است. بنابراین به طور کلی نرخ عمل جراحی کیست مویی نسبت به لیزر بالاتر است. 

به طور کلی باید متذکر شویم که هزینه خود عمل جراحی از لیزر پایین تر است ولی با در نظر گرفتن هزینه های جانبی آن، قیمتش از لیزر بالاتر میزند!

اگر فردی تصمیم به عمل جراحی دارد، لازم است که موارد زیر را به عنوان عوامل موثر در نرخ عمل در نظر بگیرد:

  • قیمت دارو بیهوشی
  • دستمزد تیم جراحی
  • هزینه های اتاق عمل
  • هزینه پانسمان پس از عمل
https://www.arshehonline.com/

درمان کیست مویی با لیزر و جراحی

جراحی به روش باز

جراحی کیست مویی به روش باز نیز از دیگر روشهای درمان کیست مویی می باشد که امروزه تقریبا یک شیوه منسوخ به شمار رفته و کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. این روش به گونه ای است که پزشک متخصص با ایجاد برش به اندازه و ابعاد کیست بر روی ناحیه آن را خارج نموده و آن را بخیه نمی زند. به این گونه که زخم ناشی از جراحی با هر عمق و اندازه ای که باشد باز مانده تا خود به خود جوش بخورد. بیمار در مدت زمانی که زخم آن به طور کامل جوش نخورده می بایست به روی شکم دراز بکشد و از فعالیت های روزانه باز می ماند.

از آنجایی که زخم های ناشی از کیست مویی بسیار عمیق هستند، زمان زیادی برای بهبودی و درمان آنها سپری شده و حتی ممکن است در نتیجه، موفقیت آمیز نیز نباشد.

جراحی به روش بسته

جراحی به روش بسته نیز بسیار به روش قبلی شباهت دارد اما با این تفاوت که در این روش پزشک برش را ایجاد و کیست را تخلیه کرده و در آخر آن را بخیه می زند. بهبودی و دوران نقاهت این روش بسیار کمتر از جراحی باز است اما عوارض دیگری چون بازگشت بیماری به صورت حاد تر، خروج عفونت، ترشح، باقی ماندن جای اسکار و بخیه، نیاز به پانسمان های سخت و درد شدید همراه است.

درمان خانگی

به طور کلی باید بدانید درمان کیست مویی تنها با تخلیه و خارج نمودن آن امکان پذیر است. بنابراین استفاده از روشهای درمان خانگی کیست مویی تنها موجب کاهش علائم موقتی یا حتی اتلاف وقت و در نتیجه حاد شدن بیماری می گردد. 

در برخی موارد بیماران از دارو های آنتی بیوتیک، استعمال پماد، عسل یا دیگر موارد استفاده نموده تا علائم را کاهش دهند. اما این روشها فاقد اعتبار پزشکی بوده و به هیچ عنوان قابلیت درمانی ندارند. 

به صورت کلی اقدامات خانگی که موجب کاهش علائم عارضه می شوند:

  • استفاده از حمام نشیمنگاهی یا sitz bath 
  • شستشوی ناحیه 
  • استفاده از آنتی بیوتیک و دارو
  • استعمال آلوئه ورا و عسل 
  • شستشوی ناحیه با سرکه
  • مصرف مسکن
  • پرهیز از نشستن طولانی مدت بر روی عارضه 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.